Extra service

Extra service

Warme maaltijden

Sinds 1 oktober 2013 biedt Zus en Zo de service BSO Diner.  U kunt een abonnement afsluiten voor de desbetreffende dag dat u wilt dat uw kind een warme maaltijd eet op locatie. De kosten voor BSO Diner bedragen € 18,42 per dag/ per maand.
Wij bieden een gevarieerd maandmenu aan. Daarnaast zijn de maaltijden dagvers en worden de maaltijden aangevuld met verschillende rauwkost, zoals komkommer, tomaat, paprika en wortel. U kunt uw kind hiervoor aanmelden via info@kzz.nl. Hierbij hebben wij de volgend informatie nodig: voornaam, achternaam en de desbetreffende dagen. De opzegtermijn voor BSO Diner betreft een kalendermaand.

Activiteiten

Bij Zus en Zo kunnen de kinderen dagelijks deelnemen aan creatieve, expressieve of sportieve activiteiten. 3 x per jaar start een activiteitenperiode met workshopseries van 6 of 8 weken. Inschrijven voor deze activiteiten kan op locatie. We werken met leeftijdsgerichte activiteiten, omdat kinderen zich in de leeftijd van 4 tot 13 jaar snel ontwikkelen. De 'oudere' kinderen (vanaf groep 5) willen meer uitdaging, vrijheid en zelfstandigheid. Samen met hun vrienden van de BSO nemen zij deel aan ons speciale BIG TIME programma en hebben zij inspraak. Voor een overzicht van alle activiteiten klik hier.

BSO Lunch

Wij hebben voornemens om, als extra service, een BSO lunch aan te bieden voor alle kinderen van de BSO. Op de dagen dat wij uw kind na schooltijd opvangen kunt u vanaf het nieuwe schooljaar kiezen voor een ‘verlenging midden’. Voor de kinderen die wij tussen de middag opvangen verzorgen wij een gezonde en lekkere lunch met broodjes, fruit, melk/yoghurt of sap. Kortom: U hoeft uw kind geen broodtrommel meer mee te geven. Daarnaast kunt u rekenen op de kwaliteit die u van ons gewend bent. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Tussen Schoolse Opvang (TSO)

Sinds 2006 verzorgt Zus en Zo ook de Tussen Schoolse Opvang (ook wel TSO genoemd). De TSO is ‘het pauze moment’ van schoolgaande kinderen en daarom iets om naar uit te kijken. Ons TSO team bestaat uit pedagogische medewerkers en sportleiders. Na een ochtend stil zitten, opletten en met het hoofd werken is het tussen de middag tijd voor frisse lucht en speelruimte. Buiten zijn vindt Zus en Zo belangrijk. Buiten spelen stimuleert de creatieve ontwikkeling van het spelende kind. Via deze link kunt u uw kind inschrijven voor de TSO. Mocht u een wijziging willen doorgeven dan kunt u mailen naar info@tsozusenzo.nl. Voor meer informatie over de TSO, kunt u hier de nieuwsbrief lezen.

 

 

© 2004-2019 - Kinderopvang Zus & Zo