Vervoer

Vervoeren doe je Zo!

Benen

De makkelijkste en veiligste manier van vervoeren is lopen. Met de kinderen worden uiteraard gedragsregels afgesproken, zoals twee aan twee lopen. Met de Big Timers krijgen meer zelfstandigheid maar wel met duidelijke afspraken, zoals rennen mag (maar afspreken waar) en vaste plaatsen waar ze moeten wachten. 

Fietsen

Fietsen is een fijne, snelle, sportieve en gezonde manier om je verplaatsen. Er zijn wel meer regels om rekening mee te houden dan bij het lopen. Zus en Zo biedt om deze reden een fietsworkshop aan voor de Big Time kinderen. Tijdens deze cursus zullen de kinderen fietsbehendigheidsparcours afleggen, maar ook kijken naar de meer technische kanten zoals een band plakken. 

Vijf argumenten om je kind te laten fietsen:

  • Fietsen is gezond
  • Fietsen is een prima uitlaatklep
  • Fietsen is goed voor de eigen veiligheid
  • Van fietsen word je zelfstandig
  • Fietsen is fijn

 

Zus en Zo Bus

De bus gebruiken we om de kinderen te vervoeren naar BSO-locaties,specials, zwemles en naar kleine uitstapjes. De bussen worden bestuurd door ervaren chauffeurs in het bezit van VOG.

Touringcar

De touringcar gebruiken we bij Zus en Zo als we met z'n allen op een uitstapje gaan naar bijvoorbeeld: Duinerell, De Efteling, Drievliet, Zomerkamp en het Surfkamp.

 

 

 

 

 

© 2004-2019 - Kinderopvang Zus & Zo