Onze Medewerkers

Ons team staat voor u klaar

Kinderopvang betekent, naast verzorging, de deskundige en liefdevolle, pedagogisch begeleiding van kinderen naar zelfontplooiing, zelfstandigheid en zelfredzaamheid. 

Zus en Zo is meer dan dat. Wij zijn een professionele kinderopvangorganisatie, waarbij de medewerkers het unieke pedagogische beleid vanuit het hart en met plezier uitoefenen.

Op iedere vestiging is een meewerkend locatiehoofd aangesteld. Hij/zij is de adequate, constante factor. Het locatiehoofd is verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, de zorg en samenstelling van het team, het pedagogisch beleid, de veiligheid, hygiëne en de naleving van de Wet Kinderopvang. Ook is hij/zij het vaste aanspreekpunt voor ouders en partners.

De kwaliteit en professionaliteit van de kinderopvang van Zus en Zo en de daarbij horende aandacht voor het kind is voor een groot deel afhankelijk van de inzet en kwaliteit van haar medewerkers.

Om de kwaliteit en inzet te waarborgen heeft Zus en Zo een duurzaam personeelsbeleid. Naast jaarlijkse trainingen zoals EHBO en BHV, biedt de organisatie medewerkers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen in kinderopvang in het algemeen en de werkwijze van Zus en Zo en hierbij in het bijzonder door middel van de Zus en Zo Academie.

Zus en Zo is een erkend leerbedrijf. Wij bieden stageplaatsen en leiden in samenwerking met MBO-scholen leerlingen op tot gediplomeerde medewerkers. Voor meer over praktijkleren bij Zus en Zo

 

 

© 2004-2019 - Kinderopvang Zus & Zo