BSO Terra

Suzanne Stolk

010) 218 48 86, (06) 113 68 182

Adresgegevens

Debussylaan 11
3055 TE Rotterdam

Fris en gezellig

Vanaf augustus 2012 biedt BSO Zus en Zo buitenschoolse opvang (inclusief vakantieopvang) in de BSO ruimtes van het mooie nieuwe schoolgebouw van de Hildegaert. Onze BSO in het 'duurzaamste' schoolgebouw van Rotterdam met veel buitenruimte heet niet voor niets 'BSO Terra'. De BSO kinderen worden opgevangen in twee gezellige huiskamers en ateliers. We maken ook gemeenschappelijk gebruik van het leerplein bij de kleuterlokalen. Voor de sport en dans activiteiten maken we gebruik van de kleine gymzaal en natuurlijk de grote sporthal.

Na de schooldag gaan we eerst even heerlijk ‘ontspannen’.  Samen bijpraten met schoongemaakt fruit/groente van het seizoen, thee en iets lekkers. Na ontspanning is er tijd voor inspanning. Wat gaan we doen vandaag? Wat te denken van sport en spel, klimmen en klauteren of dans in het speellokaal? Gaan we muziek maken of verkleden, koken of knutselen? Kinderen kunnen dagelijks kiezen uit een scala van activiteiten, maar kunnen ook vrij spelen binnen of buiten. Het speelplein en onze moestuin zijn vlakbij. We hebben een abonnement op Plaswijckpark. 

Naast de dagelijkse activiteiten bieden we specials, zoals zwemles, bootcamp, ski-les, tennisles etc. Ook in schoolvakanties valt er van alles te beleven, zoals uitstapjes, festivals en workshops. Wat is nu leuker dan iets nieuws proberen, beleven of op stap met vriendjes?

Big Time en Big Time Mini

Ga je binnenkort naar groep 5? Dan is ons Big Time programma echt iets voor jou.

Er is een speciaal Big Time Mini-programma voor de kinderen van groep 5. 

Zij eten en drinken eerst bij BSO Terra. Daarna vertrekken zij naar de sportaccomodatie  aan de Tooroplaan (vanaf de herfstvakantie) of de Ommoordsehof (Dolleboel).

Meer weten over Big Time. Klik hier.

 

Mijn kinderen gaan met veel plezier naar Zus en Zo. Het is erg leuk om te zien hoe de kinderen met elkaar omgaan en hoe de pedagogisch medewerkers hun positief stimuleren in hun ontwikkeling.

- Yenthe, moeder van Zara en Koen

Daar ga je graag naar toe!

  • Opvang dichtbij
  • Leuke en uitdagende activiteiten
  • Altijd wat te leren, beleven en ontdekken
  • Allerlei extra lessen (zwem, ski, schaats, tennis ….)
  • Uitstapjes in vakanties
  • Deskundige, enthousiaste leiding
  • Pedagogische ondersteuning (opvoed coach)
  • Gezonde voeding
  • Nieuwe vriendschappen
© 2004-2019 - Kinderopvang Zus & Zo